Råd og vejledning fra en fysioterapeut i Nordsjælland

Autoriserede fysioterapeuter har fuldført en sandhedsfaglig professionsuddannelse, hvorigennem de har tillært sig både praktisk og teoretisk viden om menneskers bevægelsesapparat. Grundet deres uddannelse og samt praktiske erfaring, vil de derfor være i stand til hjælpe dig med komme problemer i bevægelsesapparatet til livs. Med professionel råd og vejledning fra fysioterapiklinikken fra Nordsjælland “Milton Fysioterapi”, vil vi i denne artikel tale lidt nærmere om, hvad en fysioterapeut kan hjælpe med.

fysioterapeut i Nordsjælland

Hvad kan en fysiotepeut hjælpe med?
Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at udover at behandle patienterne, er en vigtig del af en fysioterapeuts opgaver at finde frem til, hvad patientens konkrete problem egentlig er. Når man indleder et fysioterapeutforløb, vil man derfor opleve, at man typisk anvender første halvdel af den første konsultation på at finde frem til problemets kerne. Denne del af behandlingen er uhyre vigtig, eftersom en forkert diagnosticering medfører, at man ligeledes vil få en forkert behandling. En professionel fysioterpaeut vil derfor gøre meget ud af at undersøge, analysere og stille dig spørgsmål vedrørende dit problem, forklares det af fysioterapeuten René fra den Nordsjællandske fysioterapiklinik.

Efter fysioterpaeuten har undersøgt dig samt fundet frem til, hvad det konkrete problem er, vil han/hun påbegynde selve behandlingen. Behandlingen vil typisk involvere at fysioterpaueten laver forskellige øvelser med din krop. Herudover vil fysioterpaeuter for det meste også give dig nogle hjemmeøvelser, som man gennem en periode skal udføre i hjemmet. Som fysioterapeut oplever man desværre ofte, at patienterne ikke får lavet disse øvelser gennem hele forløbet, hvilket er en skam eftersom det medfører, at behandlingen vil være mindre effektiv end ellers. Hermed vil det tage længere tid før ens problemer og smerter forsvinder. Derudover kan det også medføre, at man ender med en større regning, eftersom man vil have brug for flere behandlinger.

Der kan være forskellige årsager til, at man har smerter; måske har man været ude for en ulykke, måske har man fået en sportsskade, eller måske har man en medfør defekt. Ligegyldigt hvad årsagen er, er det vigtigt, at man får gjort noget ved det, således at man ikke skal leve hele livet med begrænsninger og smerter. Heldigvis findes der mange forskellige fysioterapiklinikker på hele sjælland – både i nordsjælland og sydsjælland. Det vil derfor være nemt at finde en autoriseret samt kompetent fysioterapiklinik, som er placeret i ens nærområde. Derudover behøver det heller ikke koste en formue at blive behandlet. Dettes skyldes, at der er mulighed for at få tilskud til behandlingen gennem den offentlige sygeforsikring. Ønsker du at vide, hvorvidt dette er en mulighed for dig, kan du læse mere på sundhedsguiden.dk. Hvis du også ønsker at få mere information om, hvad en fysioterpaeut kan hjælpe med, anbefales det, at du besøger Milton Fysioterapi ApS’s hjemmeside: http://www.milton-fysioterapi.dk/.

Milton Fysioterapi ApS
Hovedvejen 26
3330 Gørløse
Tlf 36442910