Alsidig maler

Mangler du en professionel og kvalitetsbevidst maler i Københavnsområdet, er Malerfirmaet Sommerlund et godt sted at kigge hen. Malerfirmaet Sommerlund er nemlig ikke alene et kvalitetsbevidst malerfirma, men også et bredt orienteret firma, der gerne tager opgaver som hovedentreprenør og dermed som ansvarlig for alle dele af dit byggeprojekt.

Alle former for malerarbejde
Malerfirmaet Sommerlund tager gerne alle former for malerarbejde og dertilhørende rådgivning. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et særligt eller specielt projekt. Vi er altid med på at undersøge, hvordan vi når frem til den bedste løsning af netop din opgave. Vores malersvende er alsidige, dygtige og ikke mindst kvalitetsbevidste, og derfor kan du altid regne med de højeste standarder for det arbejde, som Malerfirmaet Sommerlund udfører.

maleopgaver

Malerfirmaet Sommerlunds specialer
Selvom vi påtager os alle former for maleropgaver og gerne mere end det, har vi de seneste år særligt specialiseret os indenfor en række opgaver indenfor malerfaget, der især drejer sig om renovering. Vi er eksperter i renovering af trappeopgange, facader, vinduer, kontorer og lejligheder. Derudover sørger vi også for almindelig vedligeholdelse, der fremkommer i forbindelse med arbejdet. Fællesnævneren for denne type opgaver er den kvalitet og finish, der kræves for at få noget, der bærer mærkerne af det almindelige hverdagsliv gennem årene til at fremstå flot og vedligehold, men med respekt for det oprindelige udtryk.

Fraflytning af lejligheder
At flytte er både en fornøjelse og en forbandelse. For lige så spændende og inspirerende det kan være at flytte ind i en ny og spændende lejlighed, lige så irriterende kan det være, at skulle istandsætte og male en lejlighed man fraflytter og egentlig føler man er færdig med. Malerfirmaet Sommerlund udfører rigtig mange opgaver, der omhandler fra- og tilflytning. Derfor kan vi spare dig for al besværet. Den typiske proces er, at alt skal males. Det vil sige både vægge, lofter og træværk. Ofte vil en gulvafslibning også være nødvendig, og det påtager vi os også gerne i samarbejde med vores erfarne gulvmand.

Erfaring tæller
Malerfirmaet Sommerlund har erfaring indenfor en bred palet af malerfagets opgaver. Vi har eksisteret siden 2003 og har derfor også mere end ti års erfaring på det københavnske marked. Det betyder, at vi kender til alle de særlige omstændigheder, der er en del af maler- og renovationsarbejde i en større by. Vi samarbejder både med privatkunder, virksomheder og boligselskaber og sætter en ære i at have tilfredse kunder hver gang.

Malerfirmaet Sommerlund Aps
Livjægergade 33
2100 København Ø
Telefon: 20 16 17 86