Skal din iPhone repareres?

Få din iPhone repareret hurtigt, effektivt og til en fordelagtig pris hos Elektronikexperten. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er virkelighed, når du indleverer din iPhone hos Elektronikexperten.

Populær smartphone
Mange hundredetusindvis af danskere har taget Apples innovative produkter til sig, og det er ikke uden grund, at de smarte iPhones er blevet overvældende populære. De fleste tager deres iPhone med overalt og bruger dem i regnvejr, på stranden, i forbindelse med sportsudøvelse og i andre belastende omgivelser. Omkring en femtedel af alle iPhones får på et tidspunkt et slag eller bliver tabt, så de har behov for at få udskiftet skærmen.

Stor forskel på priser på reparationer
Der er stor forskel på priserne på reparation af iPhones, så det kan sagtens betale sig at se sig for. Hos Elektroniexperten får du altid en konkurrencedygtig pris, og du får naturligvis et prisoverslag, inden du indleverer din iPhone. Se prisen på de forskellige reparationer i vores prisliste. En front og bagside kan skiftes fra kun 800 kr., mens et nyt batteri kan skaffes til kun 450 kr. uanset model. Lad dig ikke dupere af smarte reklamer og hurtige sælgere, hvor du i sidste ende kommer til at betale mere end lovet. Hos Elektronikexperten får du en pris, som du kan regne med, og vi kontakter dig naturligvis, hvis der er behov for at reparere mere end aftalt. Elektronikexperten kan du stole på.

Professionel service
En hurtig og billig reparation er ikke meget værd, hvis kvaliteten ikke er i top. Det er den hos Elektronikexperten. Vore dygtige reparatører har tjek på alle modeller af iPhones, og de ved præcist, hvordan de skal fikse din iPhone, så den kommer til at virke fejlfrit igen. Du kan trygt overlade din iPhone til Elektronikexperten, for her får du adgang til nogle af markedets dygtigste reparatører.

Stol på os
Kom ned i butikken til os, og få en snak om reparation af din iPhone. Vi kan også komme ud til dig, hvis du er dårligt gående eller ikke ønsker at forlade dit hjem af andre årsager. Vi kommer også ud til dit firma og reparerer dine IT-produkter og iPhones i virksomheden. Hos Elektronikexperten får du en professionel og fleksibel service, der tager udgangspunkt i dig og dine IT-behov. Vi finder gennem dialog ud af, hvad der skal ske med din iPhone, og hvad det kommer til at koste. Her er der ingen ubehagelige overraskelser eller skjulte gebyrer.

Elektronikexperten ApS
Strandvejen 62A
4600 Køge
Tlf.: 5058 1046

iphone reparation