Find nye medarbejdere gennem professionel rekruttering

Det er en langvarig proces at finde nye medarbejdere. Det kræver både tid og penge at finde den helt rette medarbejder og hvis ikke man har adgang til de rette kanaler, så kan det være nærmest umuligt at finde en kandidat, der matcher virksomhedens behov. Disse udfordringer i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere kan undgås, hvis jeres virksomhed i stedet overlader ansvaret til et erfarent og certificeret rekrutteringsfirma, der har stor erfaring med rekruttering af ledere, specialister, funktionærer og sælgere.

 

Sådan fungerer et professionelt rekrutteringsforløb

Ved at give ansvaret for rekrutteringsforløbet til professionelle er I sikre på at finde en kandidat, som har potentiale til at leve op til netop de kvalifikationer, som I leder efter.

Et typisk rekrutteringsforløb fungerer ved, at der afholdes en afklarende samtale med jeres virksomhed, så forventningerne til den nye medarbejder kommer på plads. I den forbindelse vil der opstilles en ønsket profil på den nye medarbejder. Det vil herefter være muligt for rekrutteringsfirmaet at begynde at annoncere efter den nye medarbejder. De relevante kandidater vil blive fremvist til jer, hvorefter I vælger hvem, I ønsker til samtale. De udvalgte kandidater vil få foretaget en adfærdsanalyse for at sikre, at de lever op til jeres ønsker. På baggrund af denne analyse vil eksempelvis de 10 mest oplagte kandidater blive vist til jer igen, hvorefter I kan udvælge dem af kandidaterne, som I ønsker at invitere til et interview. Jeres opfattelse af interviewet vil bruges i kombination med, hvor godt kandidatens profil passer til virksomheden. De bedste af disse kandidater vil udvælges til en personlighedstest, der blandt andet kan sige noget om den forventede adfærd i bestemte situationer. Til sidst vil de ansvarlige for rekrutteringsprocessen – både fra jeres virksomhed og det eksterne rekrutteringsbureau – diskutere testen med de udvalgte kandidater, hvorefter kandidaterne er undersøgt nok til, at den endelige beslutning kan tages.

 

Rekrutteringsforløb af medarbejdere i andre lande

Dette rekrutteringsforløb kan bruges herhjemme såvel som i udlandet. Ved at have et professionelt firma til rekruttering er det langt nemmere at finde udenlandske kandidater. Det tilknyttede firma vil nemlig vide, hvor de skal lede efter oplagte kandidater i udlandet, så I kan finde det rette match til eksempelvis at være den ansvarlige for sit hjemland. Således er det muligt for jer at finde dygtige kandidater, som passer til de forhold, som der er de i lande, hvor I ønsker at udvide jeres marked til.

 

Jemac Kommunikation ApS

Virkensbjerget 64

5250 Odense SV

35 66 41 06